Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus rekisterinpitäjän ja Tietolupaviranomaisen velvollisuudesta laatia aineistokuvaus 25.1.2021/114

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään sosiaali- ja terveystietojen toissijaisesta käytöstä annetun lain (552/2019) 12 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään siitä, mistä lähtien sosiaali- ja terveystietojen toissijaisesta käytöstä annetun lain (552/2019) 12 §:n 1 momentissa tarkoitettua velvoitetta laatia aineistokuvaukset sovelletaan.

2 §

Aineistokuvausten laatimista koskevan velvoitteen soveltaminen

Rekisterinpitäjän velvollisuutta laatia aineistokuvaukset tietovarantojensa tietosisällöstä sovelletaan 1 päivästä syyskuuta 2021.

Tietolupaviranomaisen velvollisuutta laatia aineistokuvaukset valmisaineistoistaan sovelletaan 1 päivästä joulukuuta 2021.

3 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä helmikuuta 2021.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.