Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus vakiomuotoisen ja yksinkertaistetun päästöjen tarkkailusuunnitelman yksinkertaistetusta riskinarvioinnista 19.1.2021/80

Tämä asetus on jätetty voimaan. Ks. L 1270/2023 107 §.

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti säädetään päästökauppalain (311/2011) 8 a §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 913/2020:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta ja Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivissä 2003/87/EY tarkoitetusta kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailusta ja raportoinnista sekä komission asetuksen (EU) N:o 601/2012 muuttamisesta annettua komission täytäntöönpanoasetusta (EU) 2018/2066 (komission päästöjen tarkkailuasetus) sovelletaan vakiomuotoisen ja yksinkertaistetun päästöjen tarkkailusuunnitelman päästökauppalain (311/2011) 8 a §:n 1 momentissa säädetyn yksinkertaistetun riskinarvioinnin suorittamiseen.

2 §

Yksinkertaistetun riskinarvioinnin suorittaminen

Päästökauppaviranomainen suorittaa yksinkertaistetun riskinarvioinnin komission päästöjen tarkkailuasetuksen 13 artiklan 2 kohdassa säädetyn mukaisesti arvioidakseen päästökauppalain 8 a §:ssä säädetyn menettelyn soveltuvuuden sitä hakeneeseen laitokseen. Päästökauppaviranomainen voi myöntää vakiomuotoisen ja yksinkertaistetun päästöjen tarkkailusuunnitelman käytön vain niille laitoksille, joilla menettely ei johda päästökauppalain 7 §:n 2 kohdassa säädetyssä päästöistä laadittavassa vuotuisessa selvityksessä aiheettomaan riskiin väärintulkinnoista.

3 §

Yksinkertaistetussa riskinarvioinnissa tarkasteltavat seikat

Päästökauppaviranomaisen tulee tarkastella ainakin se...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.