Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus biopolttoaineista, bionesteistä ja biomassapolttoaineista 14.1.2021/6

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään biopolttoaineista, bionesteistä ja biomassapolttoaineista annetun lain (393/2013) nojalla:

1 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) laitoksella yhtä tai useampaa samalla laitosalueella sijaitsevaa energiantuotantoyksikköä ja niiden toimintaan kiinteästi liittyviä muita toimintoja;

2) energiantuotantoyksiköllä kattilaa, kaasuturbiinia, polttomoottoria ja muuta teknistä laitetta, jossa polttoaineet hapetetaan.

2 §

Laitoksen kokonaislämpötehon määrittäminen

Biopolttoaineista, bionesteistä ja biomassapolttoaineista annetun lain (393/2013) 2 a §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetun kiinteitä biomassapolttoaineita käyttävän laitoksen kokonaislämpöteho määritetään siten, että kaikkien laitokseen kuuluvien energiantuotantoyksiköiden nimelliset lämpötehot lasketaan yhteen. Kokonaislämpötehoa määritettäessä ei kuitenkaan oteta huomioon energiatuotantoyksiköitä, joiden nimellinen lämpöteho on alle 3 megawattia.

Biopolttoaineista, bionesteistä ja biomassapolttoaineista annetun lain 2 a §:n 1 momentin 2 kohdassa tarkoitetun kaasumaisia biomassapolttoaineita käyttävän laitoksen kokonaislämpöteho määritetään siten, että kaikkien laitokseen kuuluvien energiantuotantoyksiköiden nimelliset lämpötehot lasketaan yhteen. Kokonaislämpötehoa määritettäessä ei kuitenkaan oteta huomioon energiantuotantoyksiköitä, joiden nimellinen lämpöteho on alle 300 kilowattia.

3 §

Kasvihuonekaasupäästövähennyksen laskenta

Biopolttoaineiden ja bionesteiden kasvi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.