Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Opetus- ja kulttuuriministeriön asetus opetus- ja kulttuuriministeriön maksullisista suoritteista (voimassa 1.1.2021-31.12.2022) 11.12.2020/1063

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti säädetään valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n ja viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) 34 §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat, valtion maksuperustelain 8 § laissa 348/1994 ja viranomaisten toiminnan julkisudesta annetun lain 34 § laeissa 495/2005 ja 853/2020:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön suoritteista perittävistä maksuista siltä osin, kuin niistä ei ole muualla toisin säädetty.

2 §

Julkisoikeudelliset suoritteet, joista peritään omakustannusarvoa vastaava maksu

Opetus- ja kulttuuriministeriö perii omakustannusarvoa vastaavan kiinteän maksun tämän asetuksen liitteenä olevasta maksutaulukosta ilmenevistä julkisoikeudellisista suoritteista.

Maksu peritään myös silloin, kun 1 momentissa tarkoitetussa asiassa annetaan kielteinen päätös.

3 §

Julkisoikeudellinen suorite, josta peritään omakustannusarvoa alempi maksu

Opetus- ja kulttuuriministeriö perii omakustannusarvoa alemman kiinteän maksun luvasta salassa pidettävän asiakirjan saamiseen, kun kysymys on opinnäytetyöstä. Maksun suuruus on 100 euroa.

Maksu peritään myös silloin, kun 1 momentissa tarkoitetussa asiassa annetaan kielteinen päätös.

4 §

Muut maksulliset suoritteet

Valtion maksuperustelain (150/1992) 7 §:ssä tarkoitettuja suoritteita, jotka opetus- ja kulttuuriministeriö hinnoittelee liiketaloudellisin perustein, ovat seuraavat tilauksesta toimitetut suoritteet:

1) julka...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.