Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötoimitusmaksusta vuonna 2021 (voimassa 1.1.2021-31.12.2021) 10.12.2020/996

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 4 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 378/2016:

1 Luku

Yleistä

1 §

Soveltamisala ja määritelmät

Tätä asetusta sovelletaan kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 1 §:ssä tarkoitetuista toimituksista, toimenpiteistä ja tehtävistä perittäviin kiinteistötoimitusmaksuihin sekä niiden määräämisperusteisiin.

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) kiinteähintaisella toimituksella toimitusta, toimenpidettä tai tehtävää, josta kiinteistötoimitusmaksu määrätään toimituskorvauksena;

2) aikaveloitteisella toimituksella toimitusta, toimenpidettä tai tehtävää, josta kiinteistötoimitusmaksu määrätään työkorvauksena käytetyn työajan perusteella;

3) päätoimituksella toimitusmääräyksen mukaista toimitusta; sekä

4) sivutoimituksella toimitusta, joka tehdään päätoimituksen yhteydessä.

Kiinteistötoimitusmaksu määrätään samoin perustein riippumatta siitä, tehdäänkö toimitus pää- tai sivutoimituksena, jollei tässä asetuksessa toisin säädetä.

2 §

Kiinteistötoimitusmaksun määräytymisajankohta

Kiinteähintaisen toimituksen kiinteistötoimitusmaksu määrätään päätoimitusta koskevan hakemuksen saapumisen ajankohtana voimassa olleita säännöksiä noudattaen. Maksu määräytyy myös kiinteähintaisesta sivutoimituksesta edellä kerrotulla tavalla riippumatta siitä, milloin sivutoimitusta on haettu tai pyydetty.

Päätoimitusta koskevan hakemuksen saapumisen ajan...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.