Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Ulosottolaitoksen työjärjestys 3.11.2020/810

Ulosottokaaren (705/2007) 1 luvun 13 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 778/2019, Ulosottolaitokselle annetaan seuraava työjärjestys:

1 §

Soveltamisala

Ulosottolaitoksen organisaatiosta, yksiköistä, tehtävistä ja niiden järjestämisestä ovat, sen lisäksi mitä muutoin on säädetty tai määrätty, voimassa tämän työjärjestyksen määräykset.

Valtakunnanvouti voi määrätä jonkin asian tai asiaryhmän käsittelemisestä ja ratkaisemisesta toisinkin kuin tässä työjärjestyksessä on määrätty.

Ulosottolaitoksen keskushallinnon tehtävistä ja niiden järjestämisestä sekä keskushallinnon sisäisestä toimivallan jaosta annetaan tarkemmat määräykset keskushallinnon työjärjestyksessä. Työjärjestyksen vahvistaa valtakunnanvouti.

Toimintayksiköiden tehtävistä ja niiden järjestämisestä sekä yksikön sisäisestä toimivallan jaosta annetaan tarkemmat määräykset yksiköiden työjärjestyksissä. Työjärjestyksen vahvistaa toimintayksikön päällikkö.

2 §

Keskushallinto

Ulosottolaitoksen keskushallinnon tehtävistä ja muista valtakunnallisista hallintotehtävistä huolehtii valtakunnanvoudin kanslia. Valtakunnanvoudin kansliassa on esikuntayksikkö, hallintoyksikkö, oikeudellinen yksikkö sekä kehittämis- ja ohjausyksikkö.

3 §

Toimintayksiköt

Täytäntöönpanotehtäviä varten Ulosottolaitoksessa on seuraavat toimintayksiköt:

1) laajan täytäntöönpanon viisi alueellista yksikköä;

2) perustäytäntöönpanon valtakunnallinen yksikkö;

3) erityistäytäntöönpanon valtakunnallinen yksikkö.

Täytäntöönpanon toimintayksiköillä on myös hallinnollisia tehtäviä.

Täytäntöönpanotehtäviä ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.