Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 372/2020 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus rajatarkastusasemalla suoritettavan virallisen valvonnan kohteena olevista elintarvikesekoituksista (voimassa 15.11.2019 alkaen) 22.10.2019/1044

Tämä asetus on jätetty edelleen voimaan. Ks. L 1277/2019 21 §

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään eläinlääkinnällisestä rajatarkastuksesta annetun lain (1192/1996) 2 ja 5 §:n sekä 30 §:n 2 momentin nojalla, sellaisina kuin niistä ovat 2 ja 5 § osaksi laissa 397/1998:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään rajatarkastusasemalla suoritettavan virallisen valvonnan kohteena olevista Euroopan unionin ulkopuolisista maista, jäljempänä kolmannet maat, Suomeen tuotavista elintarvikesekoituksista. Tämä asetus koskee myös kolmannesta maasta Suomen alueen kautta toiseen Euroopan unionin jäsenvaltioon tai kolmanteen maahan kuljetettaviin sekä ulkomaanliikenteen muonitukseen tuotaviin elintarvikesekoituksiin kohdistettavaa virallista valvontaa.

2 §

Soveltamisalan rajaukset

Tätä asetusta ei sovelleta tuotaessa elintarvikesekoituksia sellaisesta kolmannesta maasta, jolla on Euroopan unionin lainsäädäntöön tai Euroopan unionin kanssa tehtyyn sopimukseen perustuva oikeus toimia unionin sisämarkkinoilla.

3 §

Suhde muuhun lainsäädäntöön

Rajatarkastusasemalla suoritettavan virallisen valvonnan kohteena olevien elintarvikesekoitusten virallisesta valvonnasta säädetään virallisesta valvonnasta ja muista virallisista toimista, jotka suoritetaan elintarvike- ja rehulainsäädännön ja eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvien terveyttä ja kasvinsuojeluaineita koskevien ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.