Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä 16.5.2019/661

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä annetun lain (530/2019) 4 §:n 4 momentin, 7 §:n 3 momentin ja 12 §:n 6 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään sellaisista kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä annetun lain (530/2019) mukaisen EU-riitojenratkaisumenettelyn velvoitteista, jotka asetetaan muille kuin asianomaiselle henkilölle ja jotka koskevat:

1) mainitun lain 2 §:ssä tarkoitettuun hakemukseen liittyviä ilmoituksia;

2) mainitun lain 12 §:ssä tarkoitettua riippumattomien ja pätevien henkilöiden luetteloa;

3) mainitun lain 12 §:ssä tarkoitettujen riippumattomien ja pätevien henkilöiden nimittämistä mainitussa pykälässä tarkoitettuun riidanratkaisutoimikuntaan.

2 §

Hakemusta koskevat ilmoitukset

Sen lisäksi, mitä kansainvälisten veroriitojen ratkaisumenettelystä annetun lain 2–6 §:ssä säädetään hakemuksen käsittelystä, toimivaltaisen viranomaisen on kahden kuukauden kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta ilmoitettava muiden asianomaisten valtioiden toimivaltaisille viranomaisille sen vastaanottamisesta sekä siitä, mitä kieltä tai kieliä se aikoo käyttää yhteydenpidossaan asian käsittelyä koskevien menettelyjen aikana.

Kun toimivaltainen viranomainen vastaanottaa 1 momentissa mainitun lain 7 §:ssä tarkoitetun hakemuksen peruutusilmoituksen asianomaiselta henkilöltä, sen on viipymättä ilmoitettava menettelyjen päättämisestä muiden asianomaisten valtioiden toimivaltaisille viranomaisille.

3 §

Riippumattomien ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.