Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtiovarainministeriön asetus arvopaperimarkkinalain 3 luvun 2 §:ssä tarkoitetusta perustietoasiakirjasta 20.12.2018/1281

Valtiovarainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään arvopaperimarkkinalain (746/2012) 3 luvun 2 §:n nojalla:

1 §

Perustietoasiakirjan saatavilla pito ja ajantasaisuus

Liikkeeseenlaskijan tai muun arvopaperin tarjoajan on pidettävä sijoittajien saatavilla asiakirja, joka sisältää riittävät tiedot perustellun arvion tekemiseksi liikkeeseenlaskijasta ja arvopaperimarkkinalain (746/2012) 2 luvun 1 §:ssä tarkoitetusta arvopaperista (perustietoasiakirja), jos:

1) arvopaperit sisältyvät tarjoukseen, jonka yhteenlaskettu vastike Euroopan talousalueella laskettuna 12 kuukauden ajanjaksolta on vähintään miljoona ja enintään kahdeksan miljoonaa euroa ja

2) arvopapereita ei haeta kaupankäynnin kohteeksi kaupankäynnistä rahoitusvälineillä annetun lain (1070/2017) 1 luvun 2 §:n 1 momentin 5 kohdassa tarkoitetulle säännellylle markkinalle.

Perustietoasiakirja on julkaistava ennen tarjouksen voimassaoloajan alkamista ja se on pidettävä sijoittajien saatavilla koko tarjouksen voimassaoloajan ainakin liikkeeseenlaskijan internetsivuilla. Perustietoasiakirjaan sisältyvät tiedot on pidettävä ajan tasalla tarjouksen voimassaoloajan. Jos tiedoissa tapahtuu muutoksia tarjouksen voimassaoloaikana, perustietoasiakirja on päivitettävä ilman aiheetonta viivytystä.

Perustietoasiakirja ja sen muutokset on toimitettava Finanssivalvonnalle siten kuin arvopaperimarkkinalain 3 luvun 2 §:ssä säädetään.

2 §

Perustietoasiakirjan esitystapa, kieli ja enimmäispituus

Perustietoasiakirjan on oltav...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.