Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 818/2021 saakka.

Maanmittauslaitoksen työjärjestys (kumottu) 20.12.2018/1241

Tämä työjärjestys on kumottu työjärjestyksellä 18.12.2019/1290, joka on voimassa 1.1.2020 alkaen.

Maanmittauslaitoksesta annetun lain (1025/2018) 5 §:n nojalla Maanmittauslaitokselle annetaan seuraava työjärjestys:

SOVELTAMISALA

1 §

Soveltamisala

Maanmittauslaitoksen organisaatiosta, yksiköistä, tehtävistä ja niiden järjestämisestä ovat, sen lisäksi mitä muutoin on säädetty tai määrätty, voimassa tämän työjärjestyksen määräykset.

JOHTAMINEN JA ORGANISAATIO

2 §

Tulosohjaus ja johtaminen

Maanmittauslaitosta johtaa pääjohtaja.

Johdon tulosvastuu, voimavarojen joustava ja tarpeiden mukainen käyttö, henkilöstön osaamisen kehittäminen, hyvä tiedonkulku ja yhteistyö ovat johtamisen keskeisiä toimintaperiaatteita.

Maanmittauslaitokselle asetettujen yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta vastaavat keskushallinto ja sen alaiset yksiköt. Keskushallinnon alaiset yksiköt raportoivat pääjohtajalle Maanmittauslaitoksen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Tulosyksiköt ja osastot raportoivat vastaavasti asianomaisen keskushallinnon alaisen yksikön johtajalle.

Keskushallinnon alaisia yksiköitä ovat tuotantotoimintayksikkö, yleishallintoyksikkö, tietotekniikkapalvelukeskus ja paikkatietokeskus. Keskushallinnon alaiset yksiköt järjestävät toimintansa ja toimivat yhteistyössä siten, että Maanmittauslaitoksen ratkaisukäytännöissä ja menettelyissä toteutuvat oikeellisuus ja yhdenmukaisuus. Keskushallinnon alaisten yksikköjen ja niiden henkilöstön on toimittava yhteistyössä Maanmittauslait...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.