Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 662/2020 saakka.

Tasavallan presidentin asetus eräiden rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain mukaisten tehtävien hoitamisesta Ahvenanmaalla 27.6.2018/500

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti säädetään Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) 32 §:n nojalla, sellaisena kuin se on osaksi laeissa 1556/1994 ja 68/2004, sekä Ahvenanmaan maakunnan hallituksen suostumuksella:

1 §

Lainsäädännön noudattamisen valvonta Ahvenanmaalla

Tällä asetuksella siirretään Poliisihallitukselta Ålands lotteriinspektion-nimiselle viranomaiselle rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain (444/2017) 7 luvun mukainen toimivalta valvoa Ahvenanmaalla Ahvenanmaan maakuntalainsäädännössä tarkoitettua rahapeliyhteisöä sekä elinkeinonharjoittajaa ja yhteisöä, joka välittää osallistumismaksuja ja -ilmoituksia edellä tarkoitetun rahapeliyhteisön tarjoamiin rahapeleihin.

Tällä asetuksella myös siirretään aluehallintovirastolta Ahvenanmaan maakunnan hallitukselle rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain 7 luvun mukainen toimivalta valvoa Ahvenanmaalla Ahvenanmaan maakuntalainsäädännössä tarkoitettua kiinteistönvälitysliikettä ja vuokrahuoneiston välitysliikettä.

2 §

Yhteistyö Ahvenanmaan maakunnan viranomaisten ja valtakunnan viranomaisten välillä

Edellä 1 §:ssä tarkoitetuissa asioissa Ahvenanmaan maakunnan hallitus ja Ålands Lotteriinspektion-niminen viranomainen tekevät yhteistyötä valtakunnan viranomaisten kanssa sen mukaisesti kuin rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain 9 luvun 3 §:ssä säädetään.

3 §

Hallinnollisten seura...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.