Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 741/2019 saakka.

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus talous- ja velkaneuvontapalvelujen tuottajalle vuonna 2018 maksettavan korvauksen perusteista 13.3.2018/173

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti säädetään talous- ja velkaneuvonnasta annetun lain (713/2000) 4 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään aluehallintoviraston kanssa sopimuksen tehneelle talous- ja velkaneuvontapalvelujen tuottajalle valtion varoista palvelujen tarkoituksenmukaisesta tuottamisesta maksettavasta peruskorvauksesta ja lisäkorvauksesta sekä niiden perusteista.

Talous- ja velkaneuvontapalveluiden tuottamisesta aiheutuvat kustannukset korvataan valtion vuoden 2018 talousarvioon tätä tarkoitusta varten varatun määrärahan rajoissa.

2 §

Korvausten maksaminen

Kilpailu- ja kuluttajavirasto maksaa korvaukset talous- ja velkaneuvontapalvelun tuottajana toimivalle kunnalle. Muulle palvelun tuottajalle korvaukset maksaa aluehallintovirasto.

Peruskorvaus maksetaan huhtikuun loppuun mennessä. Lisäkorvaus maksetaan aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yhdessä tai kahdessa erässä joko huhtikuun tai syyskuun loppuun mennessä.

Aluehallintovirasto toimittaa määrärahan jakoa koskevat tiedot Kilpailu- ja kuluttajavirastolle huhtikuussa maksettavan erän osalta maaliskuun 22 päivään mennessä ja syyskuussa maksettavan erän osalta elokuun 21 päivään mennessä.

3 §

Peruskorvaus

Talous- ja velkaneuvontapalvelujen tuottamisesta maksettava peruskorvaus on 0,70 euroa vuodessa toimialueen asukasta kohden.

Asukaslukuna otetaan huomioon Tilastokeskuksen väestörakennetilaston mukainen asukasluku 31.12.2016.

4 §

Lisäkorvaus

L...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.