Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus ulkomaalaislain nojalla säädettyihin tehtäviin toimivaltaisista työ- ja elinkeinotoimistoista (kumottu) 27.11.2017/835

Tämä asetus on kumottu A:lla 9.9.2022/822, joka on voimassa 15.9.2022 alkaen.

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 30 päivänä huhtikuuta 2004 annetun ulkomaalaislain (301/2004) 85 §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 973/2007:

1 §

Toimivaltaiset työ- ja elinkeinotoimistot

Ulkomaalaislain (301/2004) nojalla työ- ja elinkeinotoimistolle säädettyihin tehtäviin toimivaltaisia ovat Uudenmaan, Kaakkois-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistot. Tehtävien hoitamisesta Ahvenanmaan maakunnassa säädetään erikseen.

Edellä 1 momentissa mainituista työ- ja elinkeinotoimistoista toimivaltainen on se työ- ja elinkeinotoimisto, jonka alueella työnteko tapahtuu. Jos työtä tehdään useamman työ- ja elinkeinotoimiston alueella, päätösvaltainen on työ- ja elinkeinotoimisto, jonka alueella työnteko pääasiassa tapahtuu. Jos työnteko ei ole minkään työ- ja elinkeinotoimiston alueella sidottua, päätösvaltainen on työ- ja elinkeinotoimisto, jonka alueella on työnantajan toimipaikka.

2 §

Työ- ja elinkeinotoimistojen alueet

Edellä 1 §:n 1 momentissa tarkoitettuihin tehtäviin toimivaltaisten työ- ja elinkeino-toimistojen alueet ovat:

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto: Uudenmaan elinkeino-, liikenne ja ympäristö-keskuksen alue.

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto: Kaakkois-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen alueet.

Pirkanmaan ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.