Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 59/2022 saakka.

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus sähkökaupassa ja sähköntoimitusten selvityksessä noudatettavasta tiedonvaihdosta annetun työ- ja elinkeinoministeriön asetuksen voimaanpanosta 16.3.2017/158

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti säädetään sähkömarkkinalain (588/2013) 75 §:n nojalla:

1 §

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus sähkökaupassa ja sähköntoimitusten selvityksessä noudatettavasta tiedonvaihdosta (273/2016), jäljempänä uusi asetus, tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2017.

2 §

Uuden asetuksen voimaantullessa kumotaan sähköntoimitusten selvitykseen liittyvästä tiedonvaihdosta annettu työ- ja elinkeinoministeriön asetus (809/2008), jäljempänä vanha asetus.

3 §

Uutta asetusta ja vanhaa asetusta sovelletaan rinnakkain 1 päivän huhtikuuta 2017 ja 30 päivän huhtikuuta 2017 välisenä aikana. Virallinen taseselvitys tehdään mainittuna ajanjaksona kuitenkin vanhan asetuksen mukaisesti.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 24 päivänä maaliskuuta 2017.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.