Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus sähköntoimitusten selvityksestä ja mittauksesta annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta annetun valtioneuvoston asetuksen eräiden säännösten voimaanpanosta 16.3.2017/155

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään sähkömarkkinalain (588/2013) nojalla:

1 §

Sähköntoimitusten selvityksestä ja mittauksesta annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta annetun valtioneuvoston asetuksen (217/2016), jäljempänä uusi asetus, 1 ja 2 luku, 4 luvun 1–5 ja 8 § sekä 5 luvun 1 § tulevat voimaan 1 päivänä toukokuuta 2017.

2 §

Sähköntoimitusten selvityksestä ja mittauksesta annetun valtioneuvoston asetuksen 1 ja 2 luvun, 4 luvun 1–5 ja 8 §:n sekä 5 luvun 1 §:n säännöksiä sovelletaan 1 päivän huhtikuuta 2017 ja 30 päivän huhtikuuta 2017 välisenä aikana sekä sellaisina kuin ne olivat uuden asetuksen voimaan tullessa että sellaisina kuin ne ovat uudessa asetuksessa. Virallinen taseselvitys tehdään mainittuna ajanjaksona kuitenkin uuden asetuksen voimaan tullessa voimassa olleiden säännösten mukaisesti.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 24 päivänä maaliskuuta 2017.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.