Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 548/2020 saakka.

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenteen turvallisuusviraston maksullisista suoritteista (kumottu) 17.12.2015/1585

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti säädetään valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n ja viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) 34 §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat valtion maksuperustelain 8 § laissa 348/1994 ja viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 34 § laissa 495/2005:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Liikenteen turvallisuusviraston julkisoikeudellisista suoritteista ja niiden maksuperusteista sekä muista maksullisista suoritteista perittävistä maksuista.

2 §

Julkisoikeudelliset omakustannusarvon mukaisesti hinnoitellut suoritteet

Valtion maksuperustelain (150/1992) 6 §:ssä tarkoitettuja maksulliset julkisoikeudelliset suoritteet, joista Liikenteen turvallisuusvirasto perii liitteen 1 mukaiset kiinteät, suoritteen omakustannusarvoa vastaavat maksut ovat:

1) ajoneuvojen rekisteröintiin liittyvät suoritteet;

2) ajo-oikeuksiin ja tutkintoihin liittyvät suoritteet;

3) lupiin ja valvontaan liittyvät suoritteet.

3 §

Julkisoikeudelliset omakustannusarvoa pienemmäksi hinnoitellut suoritteet

Liikenteen turvallisuusvirasto voi jättää perimättä maksun tai periä omakustannusarvoa alemman kiinteän maksun järjestämistään Euroopan unionin säädöksissä edellytetyistä tai vapaamuotoisista koulutus- ja tiedotustilaisuuksista.

Liikenteen turvallisuusvirasto perii liitteenä olevan maksutaulukon mukaisen omakustannusarvoa alemman maksun seuraavista suoritteista:

1) suullinen teoriakoe terveysperustein;...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.