Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus tiettyjen hedelmien ja vihannesten tuottajille tilapäisesti myönnettävistä poikkeuksellisista lisätukitoimenpiteistä 19.11.2015/1331

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään maataloustuotteiden markkinajärjestelystä annetun lain (999/2012) 36 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1363/2014:

1 § (24.11.2016/1011)

Soveltamisala

Tässä asetuksessa annetaan tarkempia säännöksiä tiettyjen hedelmien ja vihannesten tuottajille tilapäisesti myönnettävistä poikkeuksellisista lisätukitoimenpiteistä annetun komission delegoidun asetuksen EU N:o 921/2016, jäljempänä hedelmä- ja vihannesalan kriisiasetus, täytäntöönpanosta. Tukitoimenpiteistä säädetään tarkemmin neuvoston asetuksen (EY) N:o 1234/2007 soveltamista koskevista yksityiskohtaisista säännöistä hedelmä- ja vihannesalan sekä hedelmä- ja vihannesjalostealan osalta annetussa komission täytäntöönpanoasetuksessa (EU) N:o 543/2011.

2 §

Viranomainen

Tuen hakemiseen, myöntämiseen, maksamiseen ja tarkastamiseen liittyvistä viranomaistehtävistä vastaa Maaseutuvirasto.

3 §

Tuen hakeminen ja ennakkoilmoitus

Tukea haetaan Maaseutuvirastolta. Tukea voi hakea hyväksytty hedelmä- ja vihannesalan tuottajaorganisaatio ja tällaiseen tuottajaorganisaatioon kuulumaton tuottaja.

Tuen hakijan on tehtävä Maaseutuvirastolle tuen kohteena olevasta toimenpiteestä ennakkoilmoitus, joka sisältää tuen laskemiseksi tarvittavat tiedot. Ennakkoilmoitus on annettava viimeistään kaksi viikkoa ennen tukitoimenpiteen toteuttamista.

4 § (24.11.2016/1011)

Tuen määrä

Tukea myönnetään hedelmä- ja vihannesalan kriisiasetuksessa tark...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.