Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus pyroteknisten tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta 11.6.2015/719

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään pyroteknisten tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta annetun lain (180/2015) nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään pyroteknisiä tuotteita koskevista olennaisista turvallisuusvaatimuksista, pyroteknisen tuotteen luokituksesta, vaatimustenmukaisuuden arviointimenettelystä, EU-vaatimustenmukaisuusvakuutuksesta, ilmoitetun laitoksen rekisterimenettelyistä sekä pyroteknisen tuotteen merkinnöille asetettavista vaatimuksista.

2 §

Olennaiset turvallisuusvaatimukset

Sen lisäksi, mitä pyroteknisten tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta annetun lain (180/2015) 5 §:ssä säädetään, pyroteknisen tuotteen on täytettävä sitä koskevat pyroteknisten tuotteiden asettamista saataville markkinoilla koskevan jäsenvaltioiden lainsäädännön yhdenmukaistamisesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2013/29/EU, jäljempänä pyrotekniikkadirektiivi, liitteessä I säädetyt olennaiset turvallisuusvaatimukset.

3 §

Pyroteknisen tuotteen luokitus

Pyrotekniset tuotteet luokitellaan seuraavasti:

1) ilotulitteet

a) luokka F1: ilotulitteet, jotka aiheuttavat erittäin vähäisen vaaran ja ovat melutasoltaan merkityksettömiä ja jotka on tarkoitettu käytettäviksi rajatulla alueella tai asuinrakennuksissa;

b) luokka F2: ilotulitteet, jotka aiheuttavat vähäisen vaaran ja ovat melutasoltaan vähäisiä ja jotka on tarkoitettu käytettäviksi ulkotiloissa rajatulla alueella;

c) luokka F3: ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.