Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriö asetus kestävän metsätalouden rahoitukseen liittyvien asiakirjojen sisältövaatimuksista 22.5.2015/622

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain (34/2015) nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään kestävän metsätalouden määräaikaisessa rahoituslaissa (34/2015), jäljempänä rahoituslaki, tarkoitetun tuen hakemiseen ja maksamiseen liittyvien asiakirjojen sisältövaatimuksista.

2 §

Hakemus

Sen lisäksi, mitä hallintolain (434/2003) 16 §:ssä ja rahoituslain 22 §:n 1 ja 2 momentissa säädetään, hakemuksessa on ilmoitettava tuen hakijoiden nimi- ja yhteystiedot sekä hankkeen sijaintitietoina kiinteistötunnukset ja kunta. Tuen hakijalla tarkoitetaan tässä sitä, jolle rahoituslain 4 §:n nojalla voidaan myöntää tukea. Jos hakija on rahoituslain 28 §:ssä tarkoitettu tukeen oikeutettu kiinteistön yhteisomistaja, hakemuksessa on ilmoitettava yhteisomistussuhteen peruste ja omistusosuus. Jos hakija on käyttänyt asiamiestä ja asiamies ei itse ole laatinut hakemusta, hakemuksessa on ilmoitettava asiamiehen nimi ja yhteystiedot. Hakemukseen on liitettävä kartta, jossa kohde on rajattu. (14.4.2016/266)

Hakemuksessa on ilmoitettava, onko hakija hakenut tai saanut toimenpiteeseen muuta julkista tukea.

Taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon hakemuksessa on ilmoitettava kohteen pinta-ala. Taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon kohteen pinta-ala on ilmoitettava kuvioittain. Nuoren metsän hoidon hakemuksessa on lisäksi eriteltävä sen kohteen pinta-ala kuvioittain, j...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.