Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 1066/2019 saakka.

Opetus- ja kulttuuriministeriön asetus yliopistojen koulutusvastuun täsmentämisestä 30.12.2014/1451

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti säädetään yliopistolain (558/2009) 7 §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1172/2014:

1 §

Koulutusvastuun täsmentäminen

Tämän asetuksen liitteessä säädetään aloista, joilla yliopistojen on järjestettävä alempaan ja ylempään korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta humanistisella, kasvatustieteellisellä, luonnontieteellisellä, yhteiskuntatieteellisellä ja tekniikan koulutusalalla sekä opettajankoulutuksen koulutusvastuun jakautumisesta kasvatustieteellisellä koulutusalalla.

2 §

Perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa opetettavien aineiden järjestäminen

Yliopiston on järjestettävä opetettavien aineiden opintoja perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tuntijaossa vahvistetuissa oppiaineissa niillä koulutusaloilla ja aloilla, joilla sille on säädetty koulutusvastuu yliopistojen tutkinnoista ja erikoistumiskoulutuksista annetussa valtioneuvoston asetuksessa (794/2004) tai tämän asetuksen liitteessä.


- - - - - - - -

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2015.

Tällä asetuksella kumotaan opetus- ja kulttuuriministeriön asetus yliopistojen koulutusvastuun täsmentämisestä ja erikoistumiskoulutuksista (568/2005).

Liite (11.7.2019/896)

LUETTELO ALOISTA, JOILLA YLIOPISTOT JÄRJESTÄVÄT ALEMPAAN JA YLEMPÄÄN KORKEAKOULUTUTKINTOON JOHTAVAA KOULUTUSTA HUMANISTISELLA, KASVATUSTIETEELLISELLÄ, LUONNONTIETEELLISELLÄ, YHTEISKUNTATIETEELLISELLÄ JA TEKNIIKAN KOULUTUSALALLA, SEKÄ OPETTAJANKOULUTUKSEN KOULUT...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.