Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus uusjakojen tukemisesta 30.12.2014/1449

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään uusjakojen tukemisesta annetun lain (1423/2014) 9 §:n 4 momentin, 13 §:n 6 momentin ja 20 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Esityksen sisältö

Toimitusmiesten on selvitettävä uusjakojen tukemisesta annetun lain (1423/2014) 9 §:n 2 momentissa tarkoitetussa esityksessä maa- ja metsätalouden merkitys alueen elinkeinotoiminnalle ja laadittava uusjakohankkeen kustannushyöty analyysi.

Esityksen tulee sisältää yleispiirteinen selvitys tiluspalstojen lukumäärästä, tilusten yleisestä laadusta, kuivatustarpeista sekä tieolojen ja tilusten sijoituksen parantamistarpeista.

Esitykseen on liitettävä toimitusmiesten laatima kustannuslaskelma, joka kustannus- erien yksityiskohtia erittelemättä sisältää seuraavat summittaisiin arviointeihin perustuvat tiedot:

1) rakennettavien teiden pituus ja tientekokustannusten yhteismäärä;

2) kuivatettavien tilusten ala ja kuivatuskustannusten yhteismäärä erikseen viljelystarkoituksiin ja metsänparannusta varten sekä kuivatuskustannusten yhteismäärä;

3) kiinteistötoimitusmaksun määrä.

Edellä 3 momentissa tarkoitetun kustannuslaskelman tietojen on perustuttava uusjaon vaihe huomioon ottaen viimeisimpiin käytettävissä oleviin suunnitelmiin.

Kustannuslaskelman yhteydessä on erikseen mainittava kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 3 §:n 5 momentissa tarkoitettujen toimituksen suorittamisesta aiheutuvien kustannusten ja korvausten määrä.

2 §

Osasuorituksen eräpäivä

Osasuorituksen eräpäivä on kalenterivuosittain toukokuun toinen päivä.

3 §

Uusjakojen tukem...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.