Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtiovarainministeriön asetus vaihtoehtorahastojen hoitajien sekä erityisen säilytysyhteisön toimilupahakemukseen liitettävistä selvityksistä 20.3.2014/227

Valtiovarainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2014) 4 luvun 10 §:n 1 ja 2 kohdan sekä 14 luvun 15 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala ja suhteellisuusperiaate

Tässä asetuksessa säädetään hakemukseen liitettävistä selvityksistä haettaessa vaihtoehtorahastojen hoitajista annetun lain (162/2014):

1) 4 luvun 1 §:ssä tarkoitettua vaihtoehtorahastojen hoitajan toimilupaa;

2) 14 luvun 4 §:ssä tarkoitettua erityisen säilytysyhteisön toimilupaa.

Tätä asetusta on hakemukseen liitettäviä selvityksiä ja niiden riittävyyttä samoin kuin mahdollisia lisäselvityksiä ja niiden tarpeellisuutta arvioitaessa sovellettava tavalla, joka ottaa huomioon vaihtoehtorahastojen hoitajan ja erityisen säilytysyhteisön sekä niiden konsolidointiryhmien koon, oikeudellisen ja hallinnollisen rakenteen sekä toiminnan laadun ja laajuuden (suhteellisuusperiaate). Vaihtoehtorahastojen hoitajan tai erityisen säilytysyhteisön hallituksen on hyväksyttävä suhteellisuusperiaatteen soveltamisen perusteet.

2 §

Selvitys vaihtoehtorahastojen hoitajan toimiluvan hakijasta

Toimilupahakemuksesta, jonka on oltava kirjallinen, on käytävä ilmi vaihtoehtorahastojen hoitajan toimilupaa hakevan yhtiön täydellinen toiminimi, käytettävät aputoiminimet, kotipaikka, posti- ja käyntiosoite sekä yhtiön toimipaikat Suomessa ja ulkomailla ja pääkonttori Suomessa.

Hakemukseen on liitettävä:

1) jäljennös yhtiön voimassa olevasta yhtiöjär...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.