Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunnasta (kumoutunut) 21.2.2013/163

Tämä asetus kumoutuu 1.1.2020. Ks. L 906/2019 29 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, säädetään julkisen hallinnon tietohallinnon ohjauksesta annetun lain (634/2011) 5 §:n nojalla:

 1 §

Neuvottelukunnan tavoitteet

Julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunnan (JUHTA) tavoitteena on tukea julkisen hallinnon tietohallinnon strategista ohjaamista ja koordinointia sekä edistää julkisten palvelujen saatavuutta, tehokkuutta ja laatua tasapuolisesti koko maassa.

2 §

Neuvottelukunnan kokoonpano

Neuvottelukunnassa on enintään 30 jäsentä. Valtioneuvosto nimeää neuvottelukuntaan enintään 15 jäsentä valtiovarainministeriön ehdottamista ja enintään 15 jäsentä Suomen Kuntaliiton ehdottamista henkilöistä.

Valtioneuvosto nimeää jäsenistä neuvottelukunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Neuvottelukunta voi kutsua pysyviä asiantuntijoita.

Jos neuvottelukunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu jäsen eroaa kesken toimikauden, valtiovarainministeriö määrää hänen tilalleen uuden henkilön jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

3 § (18.2.2016/129)

Neuvottelukunnan tehtävät

Sen lisäksi, mitä julkisen hallinnon tietohallinnon ohjauksesta annetun lain (634/2011) 5 §:n 2 momentissa säädetään neuvottelukunta:

1) toimii tarvittaessa julkisen hallinnon sähköiseen asiointiin ja tietohallinnon kehittämiseen, julkisen hallinnon tietohallinnon strategisten suunnitelmien toimeenpanoon sekä kuntien verkostomaiseen tietohallintoyhteistyöhön liittyvien tehtävien valmistelun ohjausryhmänä;

2) edistää ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.