Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 8/2022 saakka.

Valtioneuvoston asetus eräiden maataloustuotteiden hintaselvityksiin liittyvistä ilmoituksista (kumottu) 31.1.2013/88

Tämä asetus on kumottu A:lla 5.10.2017/669, joka on voimassa 9.10.2017 alkaen.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään maataloustuotteiden markkinajärjestelystä annetun lain (999/2012) 41 §:n 3 momentin ja 42 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään maataloustuotteiden markkinajärjestelystä annetun lain (999/2012) 6 luvussa tarkoitettuihin hintaselvityksiin liittyvistä ilmoitettavista tiedoista ja tietojen ilmoittamiseen velvollisista toimijoista sekä ilmoittamisen määräajoista.

2 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) CN-koodilla tariffi- ja tilastonimikkeistöstä ja yhteisestä tullitariffista annetun neuvoston asetuksen (ETY) N:o 2658/87 1 artiklassa tarkoitettua tavaranimikkeistöä;

2) markkinajärjestelyasetuksella maatalouden yhteisestä markkinajärjestelystä ja tiettyjä maataloustuotteita koskevista erityissäännöksistä (yhteisiä markkinajärjestelyjä koskeva asetus) annettua neuvoston asetusta (EY) N:o 1234/2007.

3 §

Maitotuotteet

Yritykset, jotka valmistavat tai jalostavat ja myyvät markkinoille maitotuotteita, ovat velvollisia ilmoittamaan edellisen viikon myyntimäärät ja myyntihinnat seuraavien tuotteiden osalta:

1) herajauhe (25 kilon pakkaus);

2) interventiokelpoinen rasvaton maitojauhe (25 kilon pakkaus);

3) suolaton voi (25 kilon pakkaus);

4) suolaton voi (250 gramman pakkaus);

5) emmental, jota on kypsytetty 3–4 kuukautta ja jonka rasvapitoisuus kuiva-aineen painosta on vähintään 40 prosenttia (pakkaamaton);

6) edam, jonka ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.