Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 1008/2021 saakka.

Valtioneuvoston asetus rikemaksusta ja seuraamusmaksusta finanssimarkkinoilla (kumoutunut) 20.12.2012/1018

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään Finanssivalvonnasta annetun lain (878/2008) 43 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa (752/2012):

1 §

Rikemaksun ja seuraamusmaksun täytäntöönpano

Tässä asetuksessa säädetään Finanssivalvonnasta annetun lain (878/2008) 38 §:ssä tarkoitetun rikemaksun sekä 40 ja 41 §:ssä tarkoitetun seuraamusmaksun täytäntöönpanosta.

Finanssivalvonnan on ilmoitettava Oikeusrekisterikeskukselle päätöksestään määrätä rikemaksu tai seuraamusmaksu. Markkinaoikeuden on niin ikään ilmoitettava Oikeusrekisterikeskukselle päätöksestään määrätä seuraamusmaksu. Ilmoitukseen on liitettävä maksun täytäntöönpanoa varten tarvittavat tiedot.

2 §

Rikemaksun ja seuraamusmaksun muuttuminen markkinaoikeudessa tai korkeimmassa hallinto-oikeudessa

Jos markkinaoikeus tai korkein hallinto-oikeus muuttaa Finanssivalvonnan päätöstä tai korkein hallinto-oikeus muuttaa markkinaoikeuden päätöstä siten, että rikemaksu tai seuraamusmaksu poistetaan tai sen määrää muutetaan, markkinaoikeuden tai korkeimman hallinto-oikeuden on ilmoitettava päätöksestään Oikeusrekisterikeskukselle.

3 §

Rikemaksun ja seuraamusmaksun palauttaminen

Oikeusrekisterikeskuksen on hakemuksetta palautettava rikemaksu tai seuraamusmaksu, jos sitä koskeva päätös on kumottu, tai, jos määrätyn maksun määrää on alennettu, alennusta vastaava määrä.

4 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2013.

Tällä asetuksella kumotaan rikemaksun ja seuraamusmaksun täytäntöönpanosta annettu val...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.