Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus maakaasu-, nestekaasu- ja öljylämmityslaitteistojen asennus- ja huoltotoimintaa sekä maanalaisten öljysäiliöiden tarkastusta harjoittavien hyväksymisestä 18.10.2012/558

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään vaarallisten kemikaalien ja räjähteiden käsittelyn turvallisuudesta annetun lain (390/2005) 57 ja 128 §:n nojalla:

1 §

Maakaasu-, nestekaasu- ja öljylämmityslaitteistojen asennus- ja huoltotoimintaa sekä maanalaisten öljysäiliöiden tarkastusta harjoittavan hyväksyminen

Maakaasu-, nestekaasu- ja öljylämmityslaitteistojen asennus- ja huoltotoimintaa sekä maanalaisten öljysäiliöiden tarkastusta harjoittavan (hyväksytty liike) on haettava kirjallisesti hyväksyntää ennen toiminnan aloittamista Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta.

Turvallisuus- ja kemikaalivirastolle toimitettavaan hakemukseen on sen lisäksi, mitä kemikaalien ja räjähteiden käsittelyn turvallisuudesta annetun lain (390/2005) 55 §:ssä säädetään, liitettävä:

1) kaupparekisterin tai muun vastaavan rekisterin ote hakijasta;

2) jäljennös vastuuhenkilön pätevyystodistuksesta.

Hyväksymisestä annettavassa päätöksessä yksilöidään hyväksytyn liikkeen pätevyysluokka, vahvistetaan liikkeen vastuuhenkilö sekä annetaan mahdolliset toimintaan liittyvät ehdot.

Hyväksytyn liikkeen asennus- ja huolto-oikeutta eikä tarkastusoikeutta saa vahvistaa laajemmaksi kuin liikkeen palveluksessa olevan nimetyn vastuuhenkilön pätevyysalue on.

2 §

Asennus- ja huoltotehtäviä sekä tarkastuksia tekevien ammattitaidon kehittäminen

Hyväksytyn liikkeen tulee antaa asennus- ja huoltotehtävissä sekä tarkastus...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.