Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeiden valtionavustuksista (kumoutunut) 19.4.2012/183

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2023 alkaen. Ks. L 616/2021 2 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään sosiaali- ja terveydenhuollon suunnittelusta ja valtionavustuksesta annetun lain (733/1992) 5 b §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 140/2008:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä valtionavustusta sosiaali- ja terveydenhuollon suunnittelusta ja valtionavustuksesta annetun lain (733/1992) 5 b §:ssä tarkoitetuille, kansallisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisohjelman tavoitteita ja toimenpiteitä toteuttaville kehittämishankkeille.

Kehittämishankkeilla tarkoitetaan kunnan tai kuntayhtymän taikka useamman kunnan tai kuntayhtymän yhteisiä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämiseksi tarpeellisia toiminnan ja palvelurakenteiden kehittämistä ja tehostamista, hyvien käytäntöjen levittämistä sekä toimintatapojen uudistamista tukevia alueellisesti tai valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita.

Kehittämishankkeena pidetään myös hallituksen pitkäaikaisasunnottomuuden vähentämisohjelman 2012–2015 mukaisten uusien asumispalveluyksiköiden tukipalvelujen tuottamista. Valtionavustusta voidaan tällöin myöntää tukipalvelujen tuottamiseen vaadittavan lisähenkilöstön palkkausmenoihin.

2 §

Valtionavustuksen myöntämisen yleiset edellytykset

Valtionavustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että:

1) hankkeella on kiinteä yhteys kunnalliseen sosiaali- ja terveydenhuoltoon;

2) hankkeessa on otettu huomioon tarvittava poikkihallinnollin...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.