Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus maa- ja elintarviketalouden, maaseudun sekä saariston tutkimus- ja kehittämishankkeiden rahoituksesta 26.1.2012/38

Nimike on muutettu A:lla 1013/2016.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään maa- ja elintarviketalouden sekä maaseudun tutkimus- ja kehittämishankkeiden rahoituksesta annetun lain (1413/2011) 4 §:n 4 momentin ja 5 §:n 2 momentin sekä valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan avustukseen, joka myönnetään valtion talousarviossa tai maatilatalouden kehittämisrahaston käyttösuunnitelmassa tarkoitusta varten osoitetuista varoista maa- ja elintarviketalouden sekä maaseudun ja saariston tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. (24.11.2016/1013)

Asetusta ei sovelleta myönnettäessä tukea Euroopan yhteisön osaksi rahoittamaan maaseudun kehittämisohjelmaan perustuvaan toimenpiteeseen tai porotalouden ja luontaiselinkeinojen tutkimukseen.

2 §

Avustettava toiminta

Avustusta voidaan myöntää tavoitteiltaan, sisällöltään ja kestoltaan määriteltyyn hankkeeseen.

Hankkeen tulosten tulee olla laaja-alaisesti hyödynnettävissä sekä julkaistavissa tai muulla vastaavalla tavalla saatettavissa laajaan jakeluun.

3 §

Avustuksen ulkopuolelle jäävä toiminta

Avustusta ei myönnetä sellaiseen toimintaan, jonka seurauksena avustus muodostuisi Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 107 artiklassa tarkoitetuksi valtiontueksi.

4 §

Avustuksen määrä

Avustusta voidaan myöntää enintään 100 prosenttia hankkeen hyväksyttävistä kustannuksista.

5 §

Avustuksen hakeminen

Maa- ja metsätalousministeriö päättää avustuksen hakemiselle asetett...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.