Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus timotein siementuotannon tuen perusteella muodostettavasta tilakohtaisesta lisäosasta ja erityistukioikeudesta 29.9.2011/1057

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään tilatukijärjestelmän täytäntöönpanosta annetun lain (557/2005) 3 §:n 4 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1223/2010:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan timotein siementuotannon tuen perusteella muodostettavan tilakohtaisen lisäosan ja erityistukioikeuden määräytymisperusteisiin, muodostamiseen ja vahvistamiseen.

2 §

Tilakohtainen lisäosa

Viljelijälle lasketaan tilatukijärjestelmän täytäntöönpanosta annetun lain (557/2005), jäljempänä tilatukilaki, 3 §:n 4 momentissa säädetyllä tavalla viitemäärä, jonka perusteella muodostetaan tilakohtainen lisäosa.

3 §

Viitemäärän laskeminen

Viitemäärän laskennassa otetaan huomioon se vuosi tai ne vuodet, joina viljelijä on vuosina 2007—2009, jäljempänä viitekausi, tuottanut timotein sertifioitua siementä ja hakenut timotein siementuotannon tukea riippumatta siitä, onko tuotannon perusteella maksettu tukea. Timotein sertifioidun siemenen tuotanto ja tuen hakeminen todetaan yhdennetyn hallinto- ja valvontajärjestelmän tietojen perusteella.

Viitemäärän laskennassa ei oteta huomioon niitä vuosia viitekaudella, jolloin viljelijällä ei ole ollut timotein siementuotantoa yhteisen maatalouspolitiikan suoria tukijärjestelmiä koskevista yhteisistä säännöistä ja tietyistä viljelijöiden tukijärjestelmistä sekä asetusten (EY) N:o 1290/2005, (EY) N:o 247/2006, (EY) N:o 378/2007 muuttamisesta ja ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.