Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus valtion vastaanotto- ja järjestelykeskusten virkojen täytöstä ja työjärjestyksestä sekä vastaanottopalveluista perittävästä maksusta 25.8.2011/975

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sisäasiainministeriön esittelystä, säädetäänkansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta annetun lain (746/2011) 9 §:n 3 momentin ja 32 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Virat sekä henkilöstön nimittäminen ja ottaminen

Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen johtajan nimittää tai ottaa Maahanmuuttovirasto.

Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen johtaja päättää keskuksen virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta sekä virkanimikkeen muuttamisesta. Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen johtaja nimittää tai ottaa keskuksen henkilöstön.

2 §

Virkavapaus

Maahanmuuttovirasto myöntää valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen johtajalle virkavapauden. Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen johtaja myöntää virka- tai muun vapauden muulle henkilöstölle. Sellaisen virka- tai muun vapauden myöntämisestä, johon henkilöstöllä on oikeus lain, asetuksen taikka virka- tai työehtosopimuksen nojalla, voidaan määrätä työjärjestyksessä.

3 §

Työjärjestys

Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen sisäisestä työnjaosta, asioiden käsittelystä ja ratkaisemisesta sekä toiminnan muusta järjestämisestä määrätään niiden työjärjestyksessä. Valtion vastaanotto- ja järjestelykeskuksen työjärjestyksen vahvistaa keskuksen johtaja.

4 §

Vastaanottopalveluista perittävä maksu

Vastaanottopalveluista perittävä maksu on enintään 9 euroa vuorokaudelta. Jos vastaanottokeskuksessa t...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.