Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Tasavallan presidentin asetus Maarianhaminan lentoaseman yhteistyövaltuuskunnasta 30.12.2010/1422

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty oikeusministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä, säädetään Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) 32 §:n nojalla, sellaisena kuin se on osaksi laeissa 1556/1994 ja 68/2004, sekä Ahvenanmaan maakunnan hallituksen suostumuksella:

1 §

Neuvonpitoa varten ja Ahvenanmaan maakunnan lentoliikennettä koskevan tiedonkulun varmistamiseksi on Maarianhaminan lentoaseman yhteistyövaltuuskunta.

2 §

Yhteistyövaltuuskunta nimetään kahdeksi vuodeksi kerrallaan, ja siihen kuuluu puheenjohtaja ja kolme jäsentä.

Liikenne- ja viestintäministeriö nimeää puheenjohtajan ja yhden jäsenen, jotka voivat olla lentoaseman ylläpitäjän edustajia, ja maakunnan hallitus nimeää kaksi jäsentä.

3 §

Ennen kuin suurehkoja ylläpito-, peruskorjaus-, korjaus- tai muita parannustöitä toteutetaan lentoasemalla, asia on käsiteltävä yhteistyövaltuuskunnassa.

Yhteistyövaltuuskunnassa käsitellään myös lentokentän aukioloon ja turvallisuuteen vaikuttavat asiat sekä maakunnalle muutoin tärkeät lentokenttää koskevat asiat.

4 §

Yhteistyövaltuuskunta kokoontuu kaksi kertaa vuodessa ja tarvittaessa useamminkin. Valtuuskunta kokoontuu puheenjohtajan kutsusta tai maakunnan hallituksen nimeämän jäsenen pyynnöstä.

Liikenne- ja viestintäministeriö ja maakunnan hallitus vastaavat nimeämiensä jäsenten kustannuksista.

Valtuuskunta voi tarvittaessa hyväksyä työjärjestyksen.

5 §

Tämä asetus tulee voimaan 17 päivänä tammikuuta 2011.

Tällä asetuksella ku...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.