Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kameraalisen jaotuksen ja kuntajaon muuttamisesta 17.11.2010/998

Maa- ja metsätalousministerin päätöksen mukaisesti säädetään kuntajakolain (1698/2009) 49 §:n nojalla:

1 §

Asianosaisten kuuleminen

Kun kiinteistörekisterin pitäjä tekee päätöksen kuntajakolain (1698/2009) 47 §:n mukaisesti kameraalisen jaotuksen muuttamisesta kuntajaon mukaiseksi tai kuntajaon muuttamisesta kameraalisen jaotuksen mukaiseksi, on siirrettävien alueiden omistajille ja sille kunnalle, jota hallinnollisen jaotuksen muutos koskee, ennen päätöksen tekemistä varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

2 §

Päätöksen tiedoksianto

Kiinteistörekisterin pitäjän on annettava 1 §:ssä tarkoitettu päätös tiedoksi muutoksen kohteena olevien alueiden omistajille ja kunnalle siten kuin hallintolaissa (434/2003) säädetään.

Sen jälkeen kun 1 momentissa tarkoitettu päätös tai kiinteistötoimituksessa kuntajakolain 46 §:n nojalla tehty päätös on tullut lainvoimaiseksi, kiinteistörekisterin pitäjän on lähetettävä jäljennös päätöksestä valtiovarainministeriölle, maistraatille, verohallinnolle ja asianomaisille kunnille. Jos maaoikeus on muutoksenhaun johdosta muuttanut päätöstä, kiinteistörekisterin pitäjän tulee lähettää jäljennös myös maaoikeuden päätöksestä edellä mainituille viranomaisille sekä tiedottaa maaoikeuden päätöksestä 1 momentissa sanotuille omistajille niiltä osin kuin maaoikeus ei ole siitä huolehtinut. (16.12.2010/1236)

Ks. KuntajakoL 1698/2009 46 §.

3 §

Tiedottaminen kokonaisten rekisteriyksiköiden siirroista

Kun kiinteistörekisterin pitäjän tai toi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.