Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Oikeusministeriön asetus Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuvasta ja virkamerkistä (kumoutunut) 27.5.2010/576

Tämä asetus kumoutuu 1.9.2022 alkaen. Ks. L 221/2022 13 §.

Oikeusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Rikosseuraamuslaitoksesta 27 päivänä marraskuuta 2009 annetun lain (953/2009) 11 §:n nojalla:

1 §

Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuva

Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuva koostuu merkistä ja logotyypistä. Merkki kuvaa Rikosseuraamuslaitoksen toiminnan tarkoituksen mukaisesti polkua vapauteen. Merkki muodostuu vapaamuotoisesti päällekkäin sijaitsevien harmaan, sinisen, vihreän ja keltaisen neliön halkaisevasta vaaleasta, symbolisesta polusta. Logotyypissä on Rikosseuraamuslaitoksen lyhenne, RISE, kirjoitettuina isoin kirjaimin siten, että kursivoiden kirjoitettu I-kirjain nojautuu eteenpäin.

2 §

Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuvan käyttö

Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuvan käyttäminen ilman Rikosseuraamuslaitoksen pääjohtajan lupaa muihin kuin Rikosseuraamuslaitoksen viranomaistarpeisiin on kielletty.

3 §

Rikosseuraamuslaitoksen virkamerkki

Rikosseuraamuslaitoksen virkamerkissä on vasemmassa yläkulmassa 1 §:ssä kuvattu Rikosseuraamuslaitoksen tunnuskuva, jonka vieressä on päällekkäin tekstit RIKOSSEURAAMUSLAITOS, BROTTSPÅFÖLJDSMYNDIGHETEN, CRIMINAL SANCTIONS AGENCY. Virkamerkin vasemmalla puolella on virkamerkin haltijan etu- ja sukunimi, virkamerkin numero sekä virkamerkin haltijan virka-asema sekä toimipaikka. Virkamerkin oikealla puolella on virkamerkin haltijan valokuva. Virkamerkin kääntöpuolella on vasemmassa alalaidassa kortin palautusosoite.

Virkamerkin etup...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.