Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen yhteistoiminnasta 17.12.2009/1126

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sisäasiainministeriön esittelystä, säädetään poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen yhteistoiminnasta 11 päivänä syyskuuta 2009 annetun lain (687/2009) 3, 4 ja 12 §:n sekä 15 päivänä heinäkuuta 2005 annetun rajavartiolain (578/2005) 15 §:n nojalla:

1 § (9.2.2023/161)

Valtakunnallinen PTR-johtoryhmä

PTR-viranomaisten valtakunnallisen yhteistoiminnan johtamista varten on valtakunnallinen PTR-johtoryhmä, johon kuuluvat poliisiylijohtaja, Tullin pääjohtaja, Rajavartiolaitoksen päällikkö ja suojelupoliisin päällikkö sekä heidän määräämänsä muut jäsenet.

Poliisiylijohtaja, Tullin pääjohtaja, Rajavartiolaitoksen päällikkö ja suojelupoliisin päällikkö sopivat valtakunnallisessa PTR-johtoryhmässä:

1) yhteisistä toimintalinjoista;

2) yhteistyön yleisistä perusteista;

3) tehtävien yhteensovittamisesta ja ohjaamisesta;

4) yhteistoiminnan keskeisistä muodoista ja rakenteista;

5) muista kuin 1–4 kohdassa tarkoitetuista merkittävistä yhteistoiminta-asioista.

Valtakunnallinen PTR-johtoryhmä kokoontuu tarvittaessa, kuitenkin vähintään kaksi kertaa vuodessa. Poliisiylijohtaja, Tullin pääjohtaja ja Rajavartiolaitoksen päällikkö toimivat vuorotellen johtoryhmän puheenjohtajina.

2 § (9.2.2023/161)

PTR-alueet ja alueelliset yhteistoimintaryhmät

PTR-viranomaisten alueellisen yhteistoiminnan järjestämistä ja yhteistoiminnan kehittämistä varten on PTR-alueita, joiden muodostamisessa otetaan huomioon PTR-viranomaisten hallintorakente...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.