Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksesta 13.8.2009/616

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksesta 24 päivänä heinäkuuta 2009 annetun lain (593/2009) 4 §:n 5 momentin, 5 §:n 2 momentin ja 8 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Johtavat virkamiehet ja henkilöstö

Ylijohtaja johtaa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskusta ja vastaa sille asetettujen tulostavoitteiden saavuttamisesta ja siitä, että keskuksen tehtävät hoidetaan tehokkaasti, taloudellisesti ja tuloksellisesti. Ylijohtajan tulee seurata keskuksen toimialan kehitystä sekä huolehtia keskuksen toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Ylijohtajan lisäksi keskuksessa on johtajia, hallintojohtaja sekä muuta virka- ja työsopimussuhteessa olevaa henkilöstöä. Johtajat johtavat vastuualueensa toimintaa ja vastaavat vastuualueensa toiminnan kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä sosiaali- ja terveysministeriön ja keskuksen tulossopimuksessa sekä keskuksen toimintasuunnitelmassa vastuualueelle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

2 § (3.9.2015/1120)

Kelpoisuusvaatimukset

Johtajan ja hallintojohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys vastuualueeseen, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus.

3 §

Henkilöstön nimittäminen ja ottaminen

Ylijohtajan nimittää valtioneuvosto.

Muun virka- tai työsopimussuhteisen henkilöstön nimittää tai ottaa palvelukseen ylijohtaja tai muu keskuksen henkilöstöön kuuluva siten kuin työjärjestyksessä määrätään.

4 §

Valvontal...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.