Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus sähkölaitteiden ja -laitteistojen sähkömagneettisesta yhteensopivuudesta (kumoutunut) 27.12.2007/1466

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2017 alkaen. Ks. SähköturvallisuusL 1135/2016 121 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä, säädetään 14 päivänä kesäkuuta 1996 annetun sähköturvallisuuslain (410/1996) 24 i §:n, 24 j §:n 4 momentin ja 24 k §:n 2 momentin, sellaisina kuin ne ovat laissa 1465/2007, nojalla:

1 §

Olennaiset vaatimukset

Sähkölaitteen ja -laitteiston sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevat olennaiset vaatimukset on esitetty liitteessä 1.

2 §

Laitteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi

Laitteen vaatimustenmukaisuus osoitetaan liitteen 2 mukaisella tuotannon sisäisellä tarkastuksella. Lisäksi voidaan käyttää vaatimustenmukaisuuden osoittamisen apuna tarkastuslaitosta liitteen 3 mukaisesti.

3 §

Muut merkinnät ja tiedot

Laitteen mukana on oltava tyyppiä, valmistuserää ja sarjanumeroa koskevat tai muut laitteen tunnistamiseksi tarvittavat tiedot.

Laitteen mukana on oltava valmistajan nimi ja osoite. Jos valmistaja ei ole sijoittautunut Euroopan yhteisön alueelle, laitteen mukana on oltava laitteen saattamisesta yhteisön markkinoille vastaavan, yhteisöön sijoittautuneen edustajan tai henkilön nimi ja osoite.

Valmistajan on annettava tieto tarpeellisista varotoimista, joihin on ryhdyttävä laitteen kokoonpanon, asennuksen, huollon tai käytön yhteydessä, jotta varmistetaan, että laite on käyttöön otettaessa liitteen 1 suojausvaatimusten mukainen.

Laitteen mukana on oltava ilmoitus käyttörajoituksesta, jos laitteen ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.