Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus asevelvollisuudesta 28.12.2007/1443

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty puolustusministeriön esittelystä, säädetään 28 päivänä joulukuuta 2007 annetun asevelvollisuuslain (1438/2007) nojalla:

1 §

Kutsunnan ajankohdasta päättäminen

Aluetoimisto määrää kutsuntapäivät toimialueellaan ja ilmoittaa niistä kutsunnanalaisille asevelvollisuuslain (1438/2007) 15 §:ssä säädetyllä tavalla.

2 §

Kutsunnanalaisten tavoitemäärät

Pääesikunta määrää kutsunnanalaisten lukumäärän puolustushaaroittain. Maavoimien esikunta jakaa lukumäärän yhteistoiminnassa muiden puolustushaarojen esikuntien kanssa joukko-osastoittain. Aluetoimisto jakaa joukko-osastokohtaiset lukumäärät kutsuntalautakunnille kunnittain sekä kutsuntalautakunnittain, jos kunnan alueella on useampi kuin yksi kutsuntalautakunta.

3 §

Terveydentilaa koskeva kysely ja ilmoitus ennakkoterveystarkastuksesta

Aluetoimisto lähettää kutsunnanalaiselle kyselylomakkeen tämän terveydentilan selvittämiseksi sekä tarvittavan ohjeistuksen kyselyyn vastaamisesta ja ennakkoterveystarkastukseen osallistumisesta.

4 § (29.12.2022/1390)

Ennakkoterveystarkastus

Aluetoimisto sopii hyvinvointialueen ja Helsingin kaupungin kanssa ennakkoterveystarkastuksen toimittamispaikasta ja ilmoittaa terveystarkastuksen toimeenpanijalle tarkastukseen tulevat kutsunnanalaiset. Lisäksi voidaan sopia tarkastuksen sisällöstä, ajanvarauksesta tarkastukseen ja mahdollisen kutsun lähettämistavasta.

5 § (29.12.2022/1390)

Ilmoittaminen kunnalle, hyv...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.