Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston päätös Suomen Teollisuussijoitus Oy:n sijoitustoiminnan yleisistä suuntaviivoista 1.3.2007/215

Valtioneuvosto on tänään päättänyt kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä, asian oltua ensin valtioneuvoston raha-asiainvaliokunnan käsiteltävänä,

vahvistaa Suomen Teollisuussijoitus Oy -nimisestä valtionyhtiöstä annetun lain (1352/1999) 4 §:n 1 momentin nojalla yhtiön sijoitustoiminnan yleiset suuntaviivat seuraavasti:

1 Lain asettama tehtävä ja sijoitustoiminnan suuntaaminen

Suomen Teollisuussijoitus Oy:n (jäljempänä yhtiö) tehtävä on tukea suomalaisen yritystoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä tekemällä pääomasijoituksia sekä rahastoihin että suoraan kohdeyrityksiin. Sijoitukset kohdennetaan ensisijaisesti sellaisiin kohteisiin, joihin markkinat eivät kanavoi riittävästi varoja.

Yhtiön tulee noudattaa hyvää hallinnointitapaa sijoitus- ja muussa toiminnassaan.

Yhtiön sijoitukset suunnataan alku- ja kasvuvaiheen yritysten rahoituksen parantamiseen. Sijoitukset tehdään ensisijaisesti rahastojen kautta. Erityisen tärkeätä tältä osin on siemen- ja käynnistysvaiheen yrityksiin sijoittavien rahastojen perustaminen, kehittäminen ja pääomittaminen, alueellisen rahastoverkoston toiminnan kehittäminen ja pääomittaminen sekä Euroopan unionin rahoituksen kanavointi.

Sijoituksia voidaan suunnata myös suurehkoihin ja pitkäaikaista riskinottoa edellyttäviin yrityshankkeisiin.

Sijoituksilla ei ole toimialarajoitetta.

Ulkomaille kohdistuvan sijoituksen edellytyksenä on suomalainen intressi. Sijoituksen odotetaan edistävän suoraan tai välillisesti taloudellist...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.