Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 478/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus toiminnallisesti ja taloudellisesti itsenäisen maatilan tunnusmerkeistä 1.3.2007/213

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista 28 päivänä joulukuuta 2001 annetun lain (1559/2001) 2 a §:n, sellaisena kuin se on laissa 1446/2006, ja luonnonhaittakorvauksesta, maatalouden ympäristötuesta sekä eräistä muista ympäristön ja maaseudun tilan parantamiseen liittyvistä tuista 29 päivänä joulukuuta 2006 annetun lain (1440/2006) 3 §:n 2 momentin nojalla:

1 § (1.7.2015/851)

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan arvioitaessa maatilan toiminnallista ja taloudellista itsenäisyyttä maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista annetun lain (1559/2001) nojalla säädetyissä tukimuodoissa.

2 §

Toiminnallisesti itsenäisen maatilan tunnusmerkit

Maatilan toiminnallista itsenäisyyttä arvioitaessa on tarkasteltava:

1) tuotantotoiminnan järjestämistä maatilalla;

2) tuotantotoiminnassa tarvittavien lupien, ilmoitusten ja rekisteröitymisien asianmukaisuutta sekä eri viranomaisille annettujen tietojen yhdenmukaisuutta; sekä

3) maatilan omistussuhteita ja tuen hakijan osakkuuksia muissa maataloustoimintaa harjoittavissa yrityksissä tai yhteisöissä erityisesti silloin, kun maatalouden harjoittaminen jaetaan tai on jaettu eri yrityksissä tai yhteisöissä tapahtuvaksi taikka perustetaan uusia yrityksiä tai yhteisöjä ja tällaisilla järjestelyillä on vaikutusta tuenhakijan tukikelpoisuuteen tai tuen määrään.

Edellä 1 momentin 1 kohdan tarkastelussa on otettava huomioon kyseisellä maatila...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.