Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus ulkomaalaisten työntekijäin työsuhde- ja oleskelulupa-asioiden neuvottelukunnasta (kumottu) 8.2.2007/156

Tämä asetus on kumottu A:lla 7.10.2021/862, joka on voimassa 11.10.2021 alkaen.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sisäasiainministeriön esittelystä, säädetään 30 päivänä huhtikuuta 2004 annetun ulkomaalaislain (301/2004) 211 §:n nojalla:

1 §

Neuvottelukunnan kokoonpano ja toimikausi

Ulkomaalaisten työntekijäin työsuhde- ja oleskelulupa-asioiden neuvottelukunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä enintään 20 muuta jäsentä. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen.

Jäsenten ja varajäsenten tulee edustaa sisäasiainministeriön, ulkoasiainministeriön, valtiovarainministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä työministeriön hallinnonaloja.

Jäsenet nimetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Jäsenet nimetään sen ministeriön esityksestä, jota jäsen edustaa.

Jos jäsen tai varajäsen eroaa tai kuolee kesken toimikauden, sisäasiainministeriö nimeää hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi uuden, saman ministeriön hallinnonalaa edustavan jäsenen tai varajäsenen.

2 §

Neuvottelukunnan työskentely

Neuvottelukunta kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa. Puheenjohtaja kutsuu työntekijä-, yrittäjä- ja työnantajajärjestöjen edustajat kaikkiin neuvottelukunnan kokouksiin.

Neuvottelukunta voi asettaa jaostoja eri asiakokonaisuuksien yksityiskohtaisempaa valmistelua varten ja käyttää apunaan pysyviä asiantuntijoita. Jaostoon voidaan ottaa jäseneksi myös neuvottelukuntaan kuulumattomia henkilöitä. Neuvotteluku...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.