Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä annetun lain (1233/2006) valvonnan siirtämisestä Uudenmaan työsuojelupiirin työsuojelutoimistolle 16.1.2007/49

Sosiaali- ja terveysministeriö on 8 päivänä tammikuuta 1993 työsuojeluhallinnosta annetun lain (16/1993) 3 § 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 11 päivänä kesäkuuta 2004 annetussa laissa 478/2004, siirtänyt tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä annetun lain (1233/2006) 10 §:ssä tarkoitetut tehtävät ja 12 §:ssä tarkoitetun valvonnan johdon koko maan alueella Uudenmaan työsuojelupiirin tehtäväksi.

Uudenmaan työsuojelupiirin työsuojelutoimisto on toimivaltainen valvontaviranomainen koko maan alueella. Jos muun työsuojelupiirin työsuojelutoimisto tai tarkastaja saa valvontatehtävässään tiedon, jolla on tai saattaa olla merkitystä kyseisen lain noudattamisen valvonnassa, työsuojelutoimiston on ilmoitettava siitä Uudenmaan työsuojelupiirin työsuojelutoimistolle.

Uudenmaan työsuojelupiirin työsuojelutoimisto voi sosiaali- ja terveysministeriön työsuojelupiireille asettamien tulostavoitteiden ja myöntämien voimavarojen mukaisesti käyttää apunaan toisen työsuojelupiirin virkamiestä valvonnan kannalta merkityksellisten seikkojen selvittämisessä. Lisäksi muut työsuojelutoimistot ovat velvollisia antamaan Uudenmaan työsuojelupiirin työsuojelutoimistolle tarvittaessa virka-apua toimialueellaan. Työsuojelupiirin piiripäällikön tulee huolehtia siitä, että valvontat...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.