Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 740/2021 saakka.

Valtioneuvoston asetus sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnasta 28.12.2006/1418

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään 22 päivänä joulukuuta annetun sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnasta annetun lain (1299/2006) 19 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Muutoksenhakulautakunnan henkilöstö

Sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnassa on päätoimisen puheenjohtajan, päätoimisen varapuheenjohtajan ja esittelijöiden lisäksi notaareita ja muuta henkilöstöä.

Muutoksenhakulautakunnan esittelijät, notaarit ja muun henkilöstön nimittää sekä työsopimussuhteisen henkilökunnan ottaa muutoksenhakulautakunta.

2 §

Muutoksenhakulautakunnan sihteeri

Muutoksenhakulautakunta voi määrätä esittelijän toimimaan muutoksenhakulautakunnan sihteerinä.

3 §

Virkavapauden myöntäminen ja puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan tehtävän täyttäminen määräajaksi

Päätoimiselle puheenjohtajalle ja päätoimiselle varapuheenjohtajalle myöntää virkavapauden yli kahdeksi vuodeksi valtioneuvosto. Virkavapauden enintään kahdeksi vuodeksi sekä sellaisen virkavapauden, johon virkamiehellä on oikeus lain tai virkaehtosopimuksen nojalla, myöntää sosiaali- ja terveysministeriö.

Päätoimisen puheenjohtajan ja päätoimisen varapuheenjohtajan nimittää yli vuoden pituiseen määräaikaiseen virkasuhteeseen valtioneuvosto ja enintään vuoden pituiseen määräaikaiseen virkasuhteeseen sosiaali- ja terveysministeriö.

Virkavapauden muille virkamiehille sekä virkavapautta vastaavan vapautuksen työsopimussuhteiselle henkilöstölle myöntää muutoksenhakulautakunta.

4 §

Päätös...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.