Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Laki Kansaneläkelaitoksen sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean muuttamisesta säätiöksi 19.10.2006/898

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Kansaneläkelaitos oikeutetaan luovuttamaan sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean hallinnassa oleva irtain omaisuus, immateriaaliset oikeudet ja saamiset sekä toiminta sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean toimintaa jatkamaan perustettavalle säätiölle. Sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean hallinnassa oleva toimitila jää Kansaneläkelaitoksen omaisuudeksi.

Kansaneläkelaitos oikeutetaan perustamaan säätiö ja suorittamaan säätiölle säädekirjan mukaisena säädepääomana kaksi miljoonaa euroa, jonka Kansaneläkelaitos rahoittaa muuttamalla osakkeitaan rahaksi.

2 §

Kansaneläkelaitos määrää säätiölle luovutettavan irtaimen omaisuuden ja sen arvon sekä ehdot, joilla omaisuus luovutetaan. Kansaneläkelaitos määrää myös muista irtaimen omaisuuden luovuttamiseen ja säätiön perustamiseen liittyvistä järjestelyistä.

3 §

Säätiö vastaa niistä velka-, hankinta- ja toimitussopimuksista sekä muista niiden kaltaisista sitoumuksista, joihin sisäinen kuntoutusyhtiö Petrea on toiminta-aikanaan sitoutunut ja jotka koskevat säätiölle luovutettua omaisuutta ja toimintaa.

Kansaneläkelaitoksen toissijainen vastuu sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean ottamista lainoista ja muista sitoumuksista jää voimaan.

4 §

Sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean palveluksessa tämän lain voimaan tullessa oleva henkilöstö siirtyy säätiön palvelukseen vastaaviin tehtäviin. Määräajaksi sisäinen kuntoutusyhtiö Petrean palvelukseen otetut siirtyvät säätiön palvelukseen siksi ajaksi, joksi heidät on palvelukseen otettu.

Työsuht...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.