Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus Pelastusopistosta 27.7.2006/658

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sisäasiainministeriön esittelystä, säädetään Pelastusopistosta 21 päivänä heinäkuuta 2006 annetun lain (607/2006) nojalla:

1 §

Ammatilliseen tutkintoon johtavat koulutusohjelmat ja niissä suoritettavat tutkinnot

Pelastustoimen ammatilliseen tutkintoon johtavia koulutusohjelmia ovat pelastajan koulutusohjelma, jossa suoritetaan pelastajatutkinto, ja pelastustoimen alipäällystön koulutusohjelma, jossa suoritetaan alipäällystötutkinto.

Hätäkeskustoiminnan ammatilliseen tutkintoon johtava koulutusohjelma on hätäkeskuspäivystäjän koulutusohjelma, jossa suoritetaan hätäkeskuspäivystäjätutkinto.

3 momentti on kumottu A:lla 21.12.2016/1333.

2 § (21.12.2016/1333)

Pelastusopiston neuvottelukunnan kokoonpano ja asettaminen

Pelastusopiston neuvottelukunnassa on edustaja sisäministeriöstä, opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Pelastusopistosta, Poliisiammattikorkeakoulusta ja Hätäkeskuslaitoksesta. Muut jäsenet edustavat aluehallintovirastoja, kunnallishallintoa, pelastuslaitoksia, tutkimuslaitoksia ja pelastusalan järjestöjä sekä muita Pelastusopiston toiminnan kannalta keskeisiä tahoja. Vähintään yhden jäsenistä tulee olla perehtynyt ruotsinkieliseen koulutukseen.

Pelastusopiston neuvottelukunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä enintään 20 muuta jäsentä ja heillä henkilökohtaiset varajäsenet.

Sisäministeriö asettaa Pelastusopiston neuvottelukunnan pyydettyään Pelastusopiston ehdotuksen neuvottelukunnan kokoonpanosta. Pelastusopisto määrää hen...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.