Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 662/2020 saakka.

Sisäasiainministeriön asetus rajavartiomiehen virkamerkistä 25.8.2005/655

Sisäasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 15 päivänä heinäkuuta 2005 rajavartiolaitoksen hallinnosta annetun lain (577/2005) 24 §:n 1 momentin nojalla:

1 § (25.9.2014/776)

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään rajavartiomiehen virkamerkistä.

Velvollisuudesta virkamerkin mukana pitämiseen ja esittämiseen säädetään rajavartiolain (578/2005) 8 a §:ssä.

2 § (6.2.2019/159)

Virkamerkki ja siihen otettavat tiedot

Rajavartiomiehen virkamerkki on 85,6 millimetrin pituinen ja 54 millimetrin levyinen kulmistaan pyöristetty muovinen kortti, johon merkitään kortin numero sekä kortin haltijan nimi ja kortin voimassaoloaika. Virkamerkki varustetaan haltijansa valokuvalla.

Virkamerkin etupuolella on rajavartiolaitoksen tunnuskuva sekä tekstit "RAJAVARTIOMIES – GRÄNSBEVAKNINGSMAN" ja "BORDER GUARD". Virkamerkin kääntöpuolella on rajavartiolaitoksen tunnuskuva sekä tekstit "RAJAVARTIOLAITOS – GRÄNSBEVAKNINGSVÄSENDET" ja "BORDER GUARD".

Virkamerkkiin voidaan sisällyttää tekninen osa, johon talletettavien tietojen avulla virkamerkin haltija voidaan tunnistaa automaattisen tietojenkäsittelyn menetelmin.


3 §

Virkamerkin teknisen osan sisältö

Virkamerkin tekniseen osaan voidaan tallettaa sähköisen asioinnin edellyttämät varmenteet, kortinhaltijan tunnistautumistiedot ja välttämättömät tekniset tiedot.

Virkamerkin teknisen osan sovellusten ja tietojen tallettamisessa on huolehdittava siitä, että näitä sovelluksia ja tietoja voivat käyttää vain niihin oikeutetut.

4 § (30.11.2009/985)

4 § on kumottu A:lla 30.11.2009/985.


Tämä ase...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.