Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston Irakia koskevaan päätökseen perustuvien velvoitusten täyttämisestä 21.8.2003/757

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministeriön esittelystä,

säädetään eräiden Suomelle Yhdistyneiden Kansakuntien ja Euroopan unionin jäsenenä kuuluvien velvoitusten täyttämisestä 29 päivänä joulukuuta 1967 annetun lain (659/1967) 1 ja 5 §:n nojalla:

1 §

Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston 22 päivänä toukokuuta 2003 hyväksymästä päätöslauselmasta 1483(2003) Suomelle aiheutuvien velvoitusten täyttämiseksi noudatetaan neuvoston tietyistä Euroopan yhteisön ja Irakin talous- ja rahoitussuhteita koskevista erityisrajoituksista ja asetuksen (EY) 2465/1996 kumoamisesta antaman asetuksen (EY) N:o 1210/2003 lisäksi, mitä tässä asetuksessa säädetään.

2 §

Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston päätöslauselmalla 661(1990) perustetun komitean nimeämien luonnollisten henkilöiden tai oikeushenkilöiden, elinten tai yhteisöjen varat tulee siirtää Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston päätöslauselmalla 1483(2003) perustettuun, Irakin keskuspankin hallinnoimaan Irakin kehitysrahastoon.

Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske varoja, jotka ovat ennen 22 päivänä toukokuuta 2003 syntyneen panttioikeuden tai tuomioistuimen, hallintoviranomaisen tai välimiesoikeuden antaman päätöksen kohteena.

3 §

Tämän asetuksen rikkomisesta on voimassa, mitä eräiden Suomelle Yhdistyneiden Kansakuntien ja Euroopan unionin jäsenenä kuuluvien velvoitusten täyttämisestä annetun lain 4 §:ssä säädetään.

4 §

Tämä asetus tul...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.