Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus eräille turkistarhaajille maksettavasta korvauksesta 16.4.2003/318

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään 27 päivänä heinäkuuta 2001 annetun valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan valtion vuoden 2003 talousarvion momentissa 30.01.49 tarkoitettuihin kuolleista turkiseläimistä turkistarhaajille aiheutuneiden menetysten korvauksena myönnettäviin valtionavustuksiin, jäljempänä korvaus.

2 §

Korvauksen saajat

Korvausta voidaan myöntää sellaisille turkiseläinten tarhausta vuonna 2002 harjoittaneille yksityisille henkilöille, yksityisten henkilöiden yhteenliittymille ja yhteisöille, jotka ovat kärsineet Ab Terjärv Frys Oy:n 4 ja 5 päivänä lokakuuta 2002 toimittaman saastuneen rehun aiheuttaman turkiseläinten lopettamisen vuoksi taloudellisia menetyksiä.

3 §

Korvauksen suuruus

Korvausta myönnetään talousarvioon myönnetyn määrärahan puitteissa lopetetuista eläimistä enintään 68,50 euroa lopetettua sinikettua kohti ja enintään 21,50 euroa lopetettua minkkiä kohti. Jos hyväksyttävien hakemusten perusteella laskettava korvaus on mainittua määrää suurempi, korvausta alennetaan.

Jos korvauksen hakijalle tämän asetuksen perusteella ja muuten maksetun tai maksettavan korvauksen yhteismäärä olisi suurempi kuin 92,95 euroa lopetettua sinikettua kohti tai 28,83 euroa lopetettua minkkiä kohti, tässä asetuksessa säädettyä korvausta ei ylittävältä osalta makseta. Muuten maksetun tai maksettavan korvauksen katsotaan sisältävän kaikki 2...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.