Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus avustusten myöntämisestä ympäristöhankkeisiin Suomen lähialueilla Itä- ja Keski-Euroopassa 19.12.2002/1197

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ympäristöministeriön esittelystä, säädetään 27 päivänä heinäkuuta 2001 annetun valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tällä asetuksella säädetään valtionavustusten myöntämisestä Suomen lähialueilla Itä- ja Keski-Euroopassa toteutettaviin ympäristöhankkeisiin valtion talousarviossa osoitetuista määrärahoista.

2 §

Avustettavat hankkeet

Avustusta voidaan myöntää Suomen lähialueilla Itä- ja Keski-Euroopassa toteutettaviin:

1) Suomen kannalta tärkeisiin ympäristönsuojelua edistäviin investointihankkeisiin, sekä

2) ympäristönsuojelua, alueidenkäyttöä tai asunto- ja rakennustoimintaa edistäviin teknisen avun hankkeisiin, joita ovat muun muassa suunnitteluhankkeet, hallinnon kehittämishankkeet, koulutushankkeet ja -ohjelmat, tutkimus- ja selvityshankkeet, julkaisutoiminta, kansalaisjärjestöhankkeet, ympäristötapahtumat ja organisaatioiden toiminnan avustaminen.

Avustuksen myöntää ympäristöministeriö.

3 §

Avustuksen saajat

Avustusta voidaan myöntää yritykselle tai muulle yhteisölle (avustuksen saaja). Avustuksen lopullisena hyödynsaajana on lähialueen organisaatio, joka paikallisesti vastaa hankkeen toimeenpanosta (paikallinen toimeenpanija).

Avustusta voidaan myöntää myös suoraan paikalliselle toimeenpanijalle käytettäväksi Suomen lähialueella. Tällöin ympäristöministeriö tekee paikallisen toimeenpanijan kanssa sopimuksen avustuksen käytöstä ja käytön ehdoista.

4 §

Avustuksen my...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.