Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus kasvihuonetuotannon tuen, puutarhatuotteiden varastointituen ja metsämarjojen ja -sienten varastointituen alentamisperusteista 21.3.2002/211

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista 28 päivänä joulukuuta 2001 annetun lain (1559/2001) nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tämän asetuksen mukaisia tarkempia tukien alentamisperusteita sovelletaan maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista annetun lain (1559/2001) 11–13 §:ssä tarkoitettuihin kasvihuonetuotannon tukeen, puutarhatuotteiden varastointitukeen ja metsämarjojen ja -sienten varastointitukeen.

2 §

Kasvihuonetuotannon tuen alentamis- perusteet

Jos kasvihuonetuotannon tuen hakemuksessa ilmoitettu tukikelpoisten kasvihuoneiden kokonaispinta-ala on valvonnassa todettua ja hyväksyttyä kokonaispinta-alaa:

1) enintään 5 prosenttia suurempi, tuki myönnetään valvonnassa todetun ja hyväksytyn pinta-alan mukaisena tai

2) yli 5 prosenttia, mutta enintään 20 prosenttia suurempi, tukea alennetaan siten, että ensin lasketaan valvonnassa todetun ja hyväksytyn pinta-alan mukainen tuki, minkä jälkeen tukea alennetaan eron mukaisella prosenttiluvulla.

Jos hakemuksessa kasvihuoneiden on ilmoitettu täyttävän korkeampaa yksikkötukea koskevat tekniset vaatimukset, mutta valvonnassa niiden todetaan olevan alempaan yksikkötukeen oikeuttavia, tukea alennetaan 10 prosenttia.

Jos tuen hakija on ilmoittanut viljelysuunnitelmassaan virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja tai tuen saamiseksi toimenpiteelle on viljelysuunni...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.