Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus rahoitus- ja vakuutusryhmittymän konsernitilinpäätöksestä 31.1.2002/89

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiovarainministeriön esittelystä, säädetään rahoitus- ja vakuutusryhmittymien valvonnasta 25 päivänä tammikuuta 2002 annetun lain (44/2002) 19 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan rahoitus- ja vakuutusryhmittymien valvonnasta annetun lain (44/2002) 19 §:ssä tarkoitetun rahoitus- ja vakuutusryhmittymän konsernitilinpäätöksen laatimiseen.

2 § (19.3.2003/239)

2 § on kumottu A:lla 19.3.2003/239.

3 §

Konsernituloslaskelman ja konsernitaseen kaava

Konsernituloslaskelma laaditaan liitteen 1 ja konsernitase liitteen 2 mukaisesti. Konsernituloslaskelmaan ja konsernitaseeseen ei sovelleta, mitä kirjanpitoasetuksen 3 luvussa säädetään.

4 §

Esittämistavan jatkuvuus ja esittämistä koskevat poikkeukset

Edellä 2 §:ssä tarkoitettu koordinoiva viranomainen voi antaa luvan yhdistellä konsernituloslaskelman ja konsernitaseen eriä taikka käyttää 3 §:stä poiketen niissä säädettyjen kaavojen mukaisista eristä toiminnan luonnetta paremmin vastaavia nimikkeitä. Konsernituloslaskelman ja taseen esittämiseen sovelletaan muuten soveltuvin osin, mitä kirjanpitoasetuksen 1 luvun 8–11 §:ssä säädetään.

5 §

Toimintakertomuksessa ilmoitettavat yleiset tiedot

Toimintakertomuksessa on annettava konsernista

1) kirjanpitolain 3 luvun 1 §:n 1 momentin 4 kohdan ja kirjanpitoasetuksen 2 luvun 1 §:n 1 momentin 1 ja 2 kohdassa tarkoitetut tiedot;

2) jos emoyritys on osakeyhtiö, osakeyhtiölain 11 luvun 11 §:n 1 momentissa tarkoitetut tiedot, sekä, jos emoyritys on o...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.